Marineterrein Amsterdam

Een onafhankelijk blog van een Kattenburger over de herontwikkeling van het Marineterrein Amsterdam. Van een gesloten enclave naar een plek voor iedereen. Blog Marineterrein gaat door als marinekwartier.com

dinsdag 27 februari 2018

Uitmarkt 2018 opnieuw op Marineterrein en rond Oosterdok (24 t/m 26 augustus)



Ondanks een recent voorstel in de gemeenteraad om de Uitmarkt te laten rouleren op verschillende locaties in de stad, heeft de organisatie er toch voor gekozen om het evenement in 2018, net als vorig jaar, op het Marineterrein en rond het Oosterdok te laten plaatsvinden.

Het zou zomaar eens kunnen dat men hierbij de publieke openstelling van de nu nog niet toegankelijke delen van het Marineterrein (op dit moment gepland in september) vervroegt om deze locatie nog eens goed in de markt te zetten. 

Klein probleempje met betrekking tot de bezoekersstromen: de langdurige sluiting van de Oosterdoksdraaibrug, waardoor de directe toegang tot het Marineterrein vanaf het Centraal Station op dit moment is afgesneden.

UPDATE 20 maart 2018:
Er komt tijdens de Uitmarkt een tijdelijke brug van het Oosterdokseiland naar het Marineterrein. Daardoor is er tijdens het evenement toch een goede bereikbaarheid vanaf het Centraal Station. Ook weer opgelost ;-)

Foto links: Bas Uterwijk
----------------------------------------------------------------------------------
Lees ook:

Buurtplatform Kattenburg organiseert conferentie over toekomst Marineterrein
Buurtplatform Kattenburg presenteert eigen visie op toekomst Marineterrein
Capsule-hotel op het Marineterrein?


Blogarchief