Marineterrein Amsterdam

Een onafhankelijk blog van een Kattenburger over de herontwikkeling van het Marineterrein Amsterdam. Van een gesloten enclave naar een plek voor iedereen. Blog Marineterrein gaat door als marinekwartier.com

woensdag 5 april 2017

Voetbaltoernooi 'Bijltjesdag' op Marineterrein (15 juli 2017)



UPDATE 2:
Nieuwe datum: 15 juli 2017

UPDATE 1:
Bureau Marineterrein laat weten:

Bijltjesdag uitgesteld
Helaas is de conditie van het sportveld op het militaire deel van het terrein nog niet in orde. Hierdoor kan het eerder aangekondigde Bijltjesdag voetbaltoernooi op zaterdag 3 juni niet door gaan. Momenteel wordt er gezocht naar een alternatieve datum en/of locatie.Tijdens het Nederlandse voorzitterschap van de EU in 2016 stond een tijdelijk gebouw bovenop het sportveld. Na afloop is er nieuw gras ingezaaid, maar het herstel van de grasmat is niet naar verwachting verlopen. Daarom kan de allereerste sportactiviteit die voor derden was georganiseerd – Bijltjesdag – op die plek voorlopig niet plaatsvinden. Zodra er een nieuwe datum of locatie bekend is, wordt dat via de website van het Marineterrein Amsterdam bekend gemaakt.

Voetbalclub in oprichting Torpedo Kattenburg organiseert op zaterdag 3 juni een voetbaltoernooi op het Marineterrein. Het toernooi kreeg de toepasselijke naam 'Bijltjesdag'. Het evenement zal plaatsvinden op het militaire deel van het terrein. Alleen bedrijventeams kunnen zich inschrijven.
De poster ziet er in ieder geval erg mooi uit! Nu kijken hoe snel ze een stadion uit de grond stampen ;-)



Blogarchief