Marineterrein Amsterdam

Een onafhankelijk blog van een Kattenburger over de herontwikkeling van het Marineterrein Amsterdam. Van een gesloten enclave naar een plek voor iedereen. Blog Marineterrein gaat door als marinekwartier.com

woensdag 27 juli 2016

Amsterdam Beer Fair in september op MarineterreinOp 16 t/m 18 september zal er op het terrein van de Voorwerf op het Marineterrein een bierfestival plaatsvinden. Homeland Brewery (onderdeel van Pension Homeland) organiseert dit evenement en heeft al verschillende andere brouwerijen weten te strikken. 
Van de Facebook-pagina:
Op de voormalige marinewerf in hartje Amsterdam organiseert stichting Homeland Brew Fair van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september the Amsterdam Beerfair (TAB) organiseren.
Het festival brengt topbrouwers vanuit binnen- en buitenland samen. Ongeveer 15 brouwers schenken hun bieren in speciale festival-proefglaasjes, er wordt live gebrouwen en lokale culinaire ambachtslieden verkopen hun delicatessen. Dit alles onder het genot van live-muziek en, hoe kan het ook anders, prachtige bieren.
====================================
Line-up:
Brouwerij 't IJ
Homeland
Lagunitas (USA)
Ciderman van de Ciderwinkel
White Pony (IT)
Dochter van de Korenaar (B)
Anchor (USA)
Oedipus
Stone Brewery (USA, DE)
Brewdog (GB)
...
When:
16 september van 16:00 tot 23:00 uur
17 september van 14:00 tot 23:00 uur
18 september van 12:00 tot 18:00 uur

Blogarchief